Två musiktips

Idag är det söndag och förutom att göra alla tråkiga måste-saker (typ tvätta, städa och plugga) så kan man också ägna dagen åt att äta frysta hallon och lyssna på bra musik. Så därför tänkte jag att ni skulle få två musiktips av mig!
1. Imogen Heaps nya album Ellipse som innehåller en massa bra låtar, några av mina favoriter är:
Swoon, The Fire, Little Bird och Wait It Out.
2. Margret Atladottir fick i uppgift att lista 00-talets 100 bästa låtar vilket måste varit en smått hopplös uppgift men jag tycker hon lyckats riktigt bra! En ordentlig nostalgitripp som varar hela söndagskvällen.
Klicka på bilderna för att öppna!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Jag som frisör har frågestund om hår i min blogg ikväll, så nu har du chansen att få svar på dina frågor! hoppas det intresserar dig! kram /s

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *