Mat, mat, mat!

Det här inlägget finns inte här bara för att visa min mamma att jag är duktig och lagar och äter mat (Hej mamma!) utan också för att mat är bland det bästa som finns! Vissa köper öl för sina csn-pengar, jag köper mat. Det här är lite av vad jag ätit den senaste veckan:
Potatismos och biffar med senaps- och persiljekryddning
Pastaskruvar med skinksås
Chilikryddad kyckling med ris och wokgrönsaker
Ugnsrostad potatis & morot, fetaostbiffar med basilika och sallad
Det här med att skriva ner långa recept är ju inte sådär jättekul (och det är sällan det verkligen finns något recept) men om ni undrar något kan ni alltid fråga så försöker jag svara. Och mitt tips till alla som tycker det är tråkigt och jobbigt att laga mat; laga dubbla portioner så behöver du inte fixa varje dag! 🙂

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Emelie: Tack! Det blev riktigt gott också!

    Cary: Haha, visst! 🙂

    Caroline: Haha, nej inte än i alla fall. Jag kanske tröttnar snart. 😉

    Natalie: Tackar!

  2. Men Julle, lagar du allt detta helt själv alltså?? Värsta gourmet maten ju!! Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *