Från IKEA

Idag har jag varit på IKEA. Eftersom jag ska flytta hemifrån till hösten behöver jag ju införskaffa en hel del prylar och därför passade det fint med ett besök. Jag lämnade varuhuset med en hel kundvagn full av grejer och ändå behövs vissa kompletteringar göras. Det var mest rivjärn, grytlappar, stekpannor och sånt som hamnade i vagnen, men också det här:
Ljusturkosa muggar och skålar. Finaste färgen på porslin som gör vilken grå morgon som helst lite bättre.
Och ett fint tyg med massor färger och mönster som ska få bli till soffkuddar.
0

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. Lilla Fröken: Ja, visst är det fint!

  Emmy: Ja, det har den perfekta färgen!

  Petter: Varsågod, jag menade det verkligen! Och tack själv! 🙂

  Jennifer: Eller hur!

  Matilda: Det är så fint!

  Liz: Yeah, I'm excited too! You have to come and visit me some day! 🙂 Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *