Kreativ Blogger

Fina Klara nominerade mig till Kreativ Blogger och då måste jag ju givetvis också göra ett försök!
7 THINGS YOU MIGHT FIND INTERESTING:
1. Jag gillar inte att gå och lägga mig. Det spelar ingen roll vad klockan är, hur mjukt och fluffigt duntäcket ser ut eller vad som väntar under morgondagen, jag gillar helt enkelt inte att gå och lägga mig! Det är ju mycket roligare att vara vaken och lyssna på musik, läsa böcker, prata med folk, surfa runt, äta kakor eller något helt annat än att bara ligga stilla och sova.
2. Jag byter dialekt när jag beställer mat på McDonalds. Inte för att jag pratar någon extrem östgötska i vanliga fall, men när jag står där i kassan på McDonalds förvandlas jag helt plöstligt till Stockholmstjejen nummer ett med meterlånga iiiiin. Mina kompisar skrattar varje gång när jag beställer två kiiisbuurgare och en liiiten kaffe.
3. Jag gillar att vara först med grejer. Jag minns hur irriterad jag var för att jag inte kunde bli medlem på Facebook för några år sedan. Det var på den tiden man antingen skulle vara över 18 eller vara ansluten via sin skola och självklart fanns ju inte mitt lilla gymnasie med. Nu är större delen av min bekantskapskrets medlemmar och det är inte lika intressant och spännande längre.
Eftersom jag är musikbesatt också så gillar jag att vara först med nya artister och låtar, jag älskar att surfa runt och upptäcka osignade band och okända blivande hits. Men när resten av omvärlden två år senare börjar hypa sönder mina favoritlåtar är det inte lika kul att lyssna på de. Tur då att det finns massor nya saker att upptäcka!
Och ja, nu väntar jag bara på att mina vänner ska börja twittra, det lär väl ta ett år eller så innan de kommit igång.
4. Jag förknippar olika låtar med olika människor, platser och händelser. Musik är som sagt väldigt viktigt för mig och jag lyssnar ofta på något. Jag tror de flesta av mina vänner har någon låt som jag förknippar med just dem, samma sak med olika platser i världen som jag har besökt. Välj en låt ur mitt iTunes-bibliotek och jag kan med största sannolikhet berätta om en händelse jag förknippar med den.
5. Jag ställer alltid min väckarklocka på ojämna klockslag. Det här är någon konstig idé jag fått för mig, men det känns liksom mycket bättre att ställa klockan på 06.28 istället för 06.30.
6. Jag är en mästare på att gå snabbt. Det här med sport har aldrig riktigt varit min grej, det är inte så att jag är fruktansvärt otränad, snarare att jag aldrig hittat något som är tillräckligt kul. Men som tur är så tycker jag att det kan vara ganska skönt att gå och när jag väl kommit igång är det svårt att stoppa mig! Jag plöjer fram med enorma steg i ett tempo som får ordet power walk att verka mesigt och ofta tar det ett tag innan jag märker att mina vänner småspringer bakom mig för att försöka hänga med.
7. Jag föredrar spontant pyssel framför planerat. När någon säger åt mig att "nu ska vi pyssla en sånhär grej och vi har färdigt material med si och så många klistermärken" så får jag alltid en väldigt olust till att pyssla. Jag älskar egentligen att pyssla men jag kan inte planera in att på torsdag klockan tre ska jag sitta och pärla ihop små fina armband. För mig måste det vara spontant och helst utan en massa konstiga, dyra specialprodukter. Därför kan jag tycka att scrapbooking verkar ganska jobbigt. Jag menar, köpa ett litet specialpapper för att limma fast det med ett foto och några exklusiva klistermärken, näe… Jag klarar mig med Karlssons klister, vanliga vita A4 och lite färg.
Samma sak med bakning, varför ska alla recept innehålla massor specialingredienser? Ska jag baka en kaka så vill jag ju kunna baka den direkt utan att behöva åka till affären och inhandla något särskilt mjöl och dyr choklad. För kom igen, man har ju inte en 70% chokladkaka liggandes hemma bara sådär, den har man ju ätit upp för länge sen. Eller…?
MY SEVEN NOMINEES ARE:
Anna ♥ Bea ♥ Cary ♥ Flora ♥ Kajsa ♥ Linnéa ♥ Pamcake
Nominee Rules: • Thank the person who nominated you for the award • Copy the logo and place it on your blog • Link to the person who nominated you for this award • List seven things about yourself that people might find interesting • Nominate and post links to the seven Kreativ Bloggers you nominate • Leave a comment on each of the blogs, letting them know they have been nominated.

Delta i diskussionen

14 kommentarer

 1. Frida: Haha, skönt att man inte är ensam! Natten är ju så bra… 🙂

  Cary: Alla andra hävdar det. 😛 Men du är väl också snabb kanske. Gör listan när du har tid och lust!

  Linnéa: Ja, hoppas du kommer på något bra!

  Princess Liberty: Thanks!

  Jennifer: Åh, men tack sötaste du!

  Anna: Haha, så sant! Gör så!

 2. den första bilden i inlägget var verkligen jättefinig. många av dina andra bilder är helt underbara de också. en del så glatt och färgat och andra lite dämpade. Jag gillar båda kategorierna.

 3. den första bilden i inlägget var verkligen jättefinig. många av dina andra bilder är helt underbara de också. en del så glatt och färgat och andra lite dämpade. Jag gillar båda kategorierna.

 4. Jag ställer också klockan på ojämna tal!! det är sjukt att gå upp 8.00, 7,57 känns mycket bättre!:D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *