Smultronstället

Idag mötte jag upp Stina och Ida i Söderköping för en glasslunch på Smultronstället. Jag tog glassen ovan med viol-, lakrits- och mjukglass och massor av lakritssås. Den var jättegod! Åh, jag älskar verkligen glass, skulle kunna äta en sånhär om dagen om jag fick. 🙂

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Hej! Vad gör du lördagen den 15 augusti? Jag skulle nämligen vilja bjuda dig på sommarens största bloggfest i Stockholm. Vi kommer att tillbringa kvällen på Restaurang Mynchen, och äta, dansa, mingla…..festen kostar 470 kronor och då ingår italiensk buffé, välkomstdrink, valfri drink och vin till maten. Dessutom får alla med sig en läcker goodiebag med sig hem med sponsorer från bland annat Depend. 😉 I min blogg under kategorin Bloggträff finns all info om festen, från delar av gästlistan till bilder från festvåningen och praktiska fakta. Första gänget (dom som anmälde sig redan i våras) har haft deadline för betalningen, men din deadline skulle bli 10 augusti. Du kan anmäla en kompis också, förutsatt att hon eller han är över 18. Egen blogg är inte nödvändigt. Bloggarna kommer från hela Sverige, så räkna med att knyta nya kontakter. Hoppas du hör av dig! Kram, Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *