Salem

I fredags var jag och lyssnade och tittade på Salem som hade en spelning här i Norrköping. Det var en riktigt bra konsert, mycket röj och massor bra musik som vanligt. Salem är verkligen en av mina favoriter när det gäller svenska artister, han gör så snygga låtar som är på en helt annan musikalisk nivå än många andras. I fredags spelade han några låtar från gamla skivan (This Is Who I Am) men de flesta låtarna var från hans nya skiva Astronaut. Mina favoriter under kvällen var Twelve Fingers, Astronaut, It’s True och Devil Look. Klicka för att lyssna på nya skivan och för att lyssna på gamla skivan.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Åh! Salem. Hans musik måste man bara hoppa till för den gör 'en så glad! 🙂 Sen kan jag heller inte förneka att jag nog är lite smygförälskad i honom för hans personlighet är fin som snus och hans musik är grym!

  2. (epic fail, hann inte skriva…)

    jag var också där, och det var sjukt bra! söte salem… man blev helt varm 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *