Spindel

Förlåt alla med spindelfobi, men jag är tvungen att visa er dessa bilder! Min mamma hittade den lilla gula spindeln när hon var ute i trädgården och jag fick hämta kameran för att föreviga den. Visst är den ganska häftigt med sin illgula nyans, känns mer som om den skulle kunna hittas i djungeln och inte i min trädgård. 🙂

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Nä, jag gillar inte spindlar – men fobin sträcker sig till att jag INTE vill ha dem krypandes på mig. Bort med dem omgående!!! Och vissa riktigt äckliga närbilder vill jag helst inte ta på, hahaha…

    Och det är i liknande lägen som det där – då önskar man att man hade objektiv eller närbildslins så man kom riktigt nära… suck… drömmar – finns!!!

    Grattis till student förresten!!! Och hoppas att det INTE är som här. Här kommer de att bli mer än blöt vad det verkar som, urk. Regnet öser ner och har så gjort av och till i flera dagar nu… Gubben försöker elda ris nere vid sjön – rensat upp. Men, han ringde mig och undrade om jag kunde ringa brandkåren… Hm, det tar sig inte ens – knappt… Så det var inte orsak till brandkår att det brann för mycket – släckningen klarade regnet nog av själv??? 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *