Regina Spektor – Far

Kära vänner, om ni inte redan gjort det tycker jag att ni ska lyssna in Regina Spektors nya album Far nu på momangen! Jag gillar det jättemycket, det känns lite mer kommersiellt än hennes tidigare produktioner, men inte på ett negativt sätt. Regina Spektor har en helt fantastisk röst utan begränsningar och låtarna har verkligen snygga melodier och harmonier. Det här är ett riktigt bra album som jag kommer lyssna på sommaren lång. Min absoluta favoritlåt hittills är det andra spåret Eet. Klicka på bilden ovan för att lyssna på albumet!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. ååh jag älskar far galet mycket! eet är också en favorit men annars är blue lips fin

  2. Regina Spektor är fantastisk. Men jag tycker det är knasigt att hennes album "Mary-Ann meets the gravdiggers" inte går att köpa någonstans..

  3. Grethe: Åh, eller hur! Blue Lips gillar jag också!

    Jennifer: Ja, Begin to Hope är ju fantastiskt, men det här är också bra!

    Karin: Ja, verkligen. Hm… det lät mystiskt!

    Mary: Absolut! Jag gillar också Folding Chair, men Eet är nog min favorit just nu. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *