Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Förlåt om jag är påträngande nu, men bor du nära Tåby? För jag tycker det påminner så himla mycket om där, speciellt på ingången till hagen. I vilket fall som helst så har jag spenderat varje sommar där och jag vet inte hur många gånger jag klättrat in i hagen och klappat kossorna när jag var liten. Livsfarligt egentligen, att klättra in till främmande kossor, men som sagt; jag var liten… Jag älskar kossor, och speciellt kalvar! 🙂

  2. Vilket lustigt sammanträffande!

    Jag har spenderat alla mina somrar i Tåby då vi hade en sommarstuga där, och min mormor och morfar har ett sommarställe inte långt ifrån Tåby där jag brukar vara mycket om somrarna.

    Vi hade ett litet vitt torp som låg strax innan vägen ner till Brunneby. Där spenderade jag mina somrar från fem till sexton års ålder.

    Det är en riktigt fin plats det där, Tåby 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *