Onsdag och torsdag

Igår var jag och ett gäng fina vänner hemma hos Jenny. Först hade vi tänkt laga mat men när tröttheten slog till bestämde vi oss för att ta bilen till Sol & Ris och hämta thai-mat. Ett stopp på Ica för att inhandla hallon, glass och maränger hann vi också med. Sjukt gott och en väldigt mysig kväll blev det.
Idag har jag varit hos min kompis Martin för att lära mig DJ:a. Lite spakar är det ju att hålla reda på, men det är jättekul! Om ni vill dela med er av era bästa danslåtar så vore det toppen. Jag håller nämligen på att sammanställa en lista med massor bra låtar som man inte kan stå still till och har ni några dansfavoriter så får ni gärna tipsa! ♥

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *