Hämtat från garderoben – Prom Queen

Här kommer fyra bilder på min baloutfit, de är lite halvdåliga (kan bero att jag tog dem kl. 01 då allt hår och smink halvt raserat) men jag hoppas ni kan urskilja något i alla fall. På sista bilden syns också min fina tiara och min hjärtstav som jag fick efter att ha blivit framröstad som årets prom queen! ♥
En otroligt rolig kväll var det i alla fall och fler balbilder kommer snart!

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Oj, hujedamej vad vacker du var! Har du några bilder påresten av alla snygga musikare?

  2. Sååå fiiin du var Julia… verkligen värd drottningtiteln 🙂 Kram kram

  3. Du var galet vacker och klänningen är SÅ fin! Kommer ihåg när du skulle berätta om den när vi sågs sist. Men den var ännu finare än vad jag föreställt mig den. och modellen passar dig perfekt. vackraste du!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *