Delta i diskussionen

18 kommentarer

 1. min exjobbskompis var nog och såg din musikal igår! hon har en kusin som var med och spelade fiol. vi tror iaf att det är samma musikal som du är med i. 🙂

 2. åh toppen! du gjorde min dag. hihi. ska sätta mig och göra din fina lista nu på en gång 🙂 får jag skicka vidare den? jag lägger en liten (c) prick.blogg.se i hörnet? som ett kedjebrev fast ett trevligt sådant! 😀

 3. Amanda: Åh, vad kul! Ha en fin dag!

  Jennfier: Tack! Gör så!

  Emelie: Jaha, då måste hon vara kusin till Josefin då! Har för mig att hon berättat att hennes kusin läser grafisk design. Det är samma musikal i alla fall. 🙂

  Elsa: Åh, gör det! Tack! 🙂

  Matilda: Hihi, vad kul! Det är bara att skicka vidare! Kul att du gillar den!

 4. Svar: Jag tror du har rätt. Och jag försöker skynda långsamt, det känns bara så svårt när han vill skynda snabbare än mig. Inte för att han inte lyssnar på mig utan mer för att han vill så mycket mer än jag vet om jag vill. Det blir så svårt då.

  Jag känner mig inte så modigt, men fint att du tycker att jag är det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *