Fin förpackningsdesign

Idag håller jag på och rensar mina garderober och när turen kom till strumpbyxorna insåg jag att jag behövde en till låda att lägga dem i. Så jag gick ner i källaren för att se om det fanns någon bra skokartong. I vanliga fall brukar de flesta skokartonger vara vita eller svarta, men nu fanns inte minsta tillstymmelse till någon sådan. Den enda kartong i lämplig storlek som jag kunde hitta var en röd och vit från Puma. Vid första anblick tyckte jag den var ganska gräslig, men när jag öppnade den och kikade lite närmre visade den sig vara ett utmärkt exempel på fin förpackningsdesign. Se bara!

När man öppnar den blir det små hjärtan i hörnen.

På en av sidorna står det bra återvinningstips.

Små budskap gömmer sig här och där. Det här gillar jag!

På sidan där skostorlekarna står finns en liten guide med vardagliga saker som är lika stora. Till exempel:
a blues harmonica, a standard house brick, a chopstick, a party blower (blown), a gangsters gold chain.

Ännu fler fina detaljer. Såhär borde alla skokartonger vara!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. haha det är verkligen inget man märker i första taget. fint med såna detaljer! Älskar när det gömmer sig små dålda spännande hemligheter i ting som verkar helt vanliga och tråkiga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *