Ny layout


Som ni kanske ser så har bloggen fått en ny och vårig layout (om ni inte ser måste ni kanske rensa bland era cookies). Jag har suttit och pillat ihop en bakgrund med små, små rosa körsbärsblommor, det tog sin lilla tid men det blev vårigt och fint i alla fall! Hoppas att ni gillar det! Och om ni hittar något litet fel så är det bara att säga till så ska jag försöka fixa det. ♥

Delta i diskussionen

18 kommentarer

  1. men så fint! är det så finurligt att du har gjort en mösterrapport (mönsterpass) till och med? verkar som det. bra jobbat! 🙂

  2. Julia, kan inte du förklara för mig som inte kan nåt om webbdesign vad "rensa bland era cookies" innebär? Och varför måste de döpa det till cookies så man kommer att tänka på nåt krispigt med massor av choklad i varje gång man är ute och surfar?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *