Utmaning

Emelie utmanade mig och självklart ställer jag upp på det! Såhär lyder reglerna:
– Gå in i mappen med dina bilder
– Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
– Publicera bilden på bloggen och skriv något om den
– Utmana sex andra personer och glöm inte att tala om det för dem!

Den sjätte mappen bland mina bilder är en med bilder från Augusti 2007, och i den mappen finns den här bilden. Den föreställer mig och fyra vänner en solig sommardag på Hammarsbadet i Gamleby. Vi var där på stråkläger och spelade dagarna i ända. Det var en underbar vecka och det här är en härlig och solig bild med fina vänner på. 🙂

Nu utmanar jag:
Cary  Hanna  .  Flora  Elin  .  Linn  .  Sofie

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *