Backstage

Nu ska ni få följa med backstage på vår föreställning!
Här är det ena backstage-rummet, där har jag alla mina grejer. Det är oftast ganska mörkt här för att ljuset inte ska läcka ut på scenen, men man vänjer sig snabbt vid att byta om i svag belysning. I vänstra hörnet på bilden skymtar en tv. På den kan man se scenen och vad som händer där så man kommer in i rätt sekund.
Ofta har man bara några få sekunder på sig i sina ombyten mellan låtarna, så stämningen här bakom kan vara aningens kaosartad då alla springer runt och försöker få på sig sina kläder. Men på något underligt vis hinner man alltid bli färdig precis i tid! Förresten, ser ni våra snygga tröjor med loggan på framsidan och så instrumentet på ryggen?
Kläder, kläder, kläder. Här ser ni en liten del av den enormt långa klädstången som finns backstage (det finns en likadan stång på andra sidan scenen också). Det blir en hel del plagg när 31 elever ska göra massor ombyten, ni kan ju tänka er de massiva högarna i slutet mot konserten. Själv har jag sex galgar med outfits att hålla reda på och en stor påse med skor, sjalar och sådant.
Här står fyra (lite suddiga) klasskamrater och trängs vid spegeln. Det blir lätt så när alla ska ta en sista koll på att kläderna sitter rätt och läppstiftet inte smetats ut allt för mycket. Men glada är de ändå, och sådan är också stämningen backstage. Här peppar vi och fixar allt som gör vår konsert till den allra bästa. 🙂

Vill du lyssna lite på hur det kan låta och få en tjuvkik på hur allt ser ut så kan du kolla det här nyhetsklippet där vi är med. Vårt inslag börjar vid 01.43, ta en titt vettja! Sen syns vi och hörs ännu mera i det här lite längre filmklippet, då är vi med från början. Om du vill se ännu mer så tycker jag att du ska boka dig en biljett till lördagens föreställning, det gör du här!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *