Vilka är ni?

I den här bloggen står det ju massor saker om mig (och det kan man ju tycka är mer eller mindre intressant) men den stora frågan är ju egentligen vilka ni är! Ni som läser den här bloggen. Så kan ni inte skriva namn, ålder, var ni håller hus och något annat personligt. Kanske en önskning, ett fint minne, en hemlighet, en favoritlåt eller något helt annat. Jag vill ju så gärna veta vilka ni är! ♥

Delta i diskussionen

30 kommentarer

 1. Liten tjej med blont hår som spretar åt alla håll. Är 18 år men har redan upplevt mycket av världen trots att jag bor i en liten stad mitt i Sverige, Nora. Kallas Maiks av alla men jag heter egentligen Marika.

  alltid när jag ska skriva någonting personligt får jag lite prestationsångest, jag vill ju skriva någonting jättefint. jag kan berätta att något av det bästa jag vet är rabarberpaj, jag är kär i alla låtar från juno och det finaste jag vet är killar som har hår som lockar sig i nacken. brunt hår.

  och förresten. jag gillar äventyr. alla äventyr. stora & små. alla. och det bästa som finns är att skratta och att träffa nya människor som man kan lära sig någonting av. åh.

 2. John Fhager

  19 år (20 år 28/1 2009)

  Bor i ett rött hus med vita knutar strax utanför Örebro.

  Jag biter på alla naglar utom en, för den spelar jag gitarr med.

 3. Mitt namn är Matilda, jag är 18 år och bor i Norrköping som du. Jag läser din blogg för att du skriver så personligt och verkar vara en så härlig person. Jag såg dig en gång på HM här i stan, och du var så fin så, men jag vågade inte alls säga något blyg som jag är.

  Hmm, det är ju så svårt sånt här, får lite prestationsångest. Vet inte alls vad jag ska skriva mer, så det får nog räcka såhär 🙂

 4. mitt namn är Carita, jag är 13 år gammal och bor i Stockholm. din blogg är så alldeles übermysig, världens dragningskraft har den, som om du lagt in två stora magneter bland HTML-koderna liksom!

  på min fritid gillar jag att umgås, fotografera, spela gitarr, promenera och skriva. kramkalas. ^-^ :*

 5. Mitt namn är något så ofantligt som just Man, trots att jag är kvinna (haha). Jag är 16 år och är för tillfället bosatt nere i Skåne, vart jag i och för sig trivs mycket bra.

  Min största önskan för tillfället är att befinna mig i London tillsammans med min syster och bara vara. Det hade varit så himla fint att bara se världen från ett nytt perspektiv.

 6. Din fars kollega 🙂 Linköping. 38. Fastnade mest för att du tar så bra bilder och gör så kul saker med dom när du publicerar dom här. Fick du någon ny kamera som du önskat? Kreativt! 🙂

 7. Jag heter Evelina och bor i västra skåne. Jag har mörkbrunhår och melerade ögon. Jag är en glad person och jag ÄLSKAR att skratta 😀 Det finaste jag vet är mörkbruna ögon, sånadär som man nästan drunknar i. Min största önskan för tillfället är.. hmm…svårt…jo, att råttan vi har i vårt hus försvinner. Den är ju så förbannat äcklig:D

  Kram / Evelina <33

 8. jag heter emelie och jag är 21 år (usch jag fyller snart 22, åldersnoja). jag har träffat dig en gång och tycker att du är himla bra! vi borde kanske träffas någon mer gång. vi bor ju faktiskt i samma stad.

  min högsta önskan nu är att jag inom en snar framtid får ett apbra jobb där jag får vara kreativ och göra saker som jag tycker om. alltså fota, illustrera, designa osv.

 9. Mitt namn är Veronika och jag är 20 år. Jag pluggar och bor i Uppsala. Min högsta önskan just nu är att bli tillsammans med min sambo igen.

 10. Jag heter Kajsa och är ungefär tre äpplen hög. Men trots att jag är liten och har långt blont hår som gör att folk lätt tror att jag är en fnissig flickeunge så har jag massa vassa huggtänder som jag sätter i benet på folk om de försöker sätta sig på mig! Jag är 20 år och tycker att du är en av de finaste små prinsessorna jag träffat. Just nu är jag i vårt hus i norr och låtsas att jag har jullov fast jag inte alls har det egentligen. Bredvid mig ligger världens sötaste julklapp jag fick av min bästa vän, Grisen, vilket är en liten miniradio i form av Hello Kitty med hörlurar. Jag älskar henne! Annars hoppas jag att jag snart ska vara på väg nedåt Norrköping så jag får krama ihjäl dig, fika på det där söta stället och äta god fetaostmacka igen. PUSS!

 11. Svårt att skriva sånt här. Men jag är en tjej på snart 15, bor i göteborg. när jag inte fotograferar, pluggar eller är i stallet är jag med mina vänner eller sitter vid min symaskin. Älskar fina kappor urverk och små pryttlar.

 12. jeg er en norsk tjej, bor for tiden i New York og arbeider for moma (museet du vet) er 24 år og elsker kunst og søtsaker. thats it.

 13. Jag heter Josefin och bor i Luleå. Jag är sjutton, men önskar verkligen att jag vore ett år äldre. Sen vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva. Men.. just nu är jag inne i en period då jag lyssnar på musik i princip dygnet runt och jo, jag älskar Markus Krunegård.

 14. Regine. 24 år. Bor i Helsingborg med min darling. Jag har pluggat gruppsykologi idag och hjärnan är fullkomligt överhettad. Tycker att du har en fin blogg. Adjöken!

 15. Jag heter Josefin, är 17 år och förmodligen en av de största dagdrömmarna på denna jord. Jag går estet- bild och form andra året och när jag fyllt 18 ska jag mönstra och volontärarbeta hade jag tänkt! 🙂

 16. Jag är Hanna, 15 år gammal och bor på ön Lidngö.

  De här sakerna kan jag lova att du inte visste om mig:

  Jag brukar prata tyska med min mamma för att jag tycker det är fint fast jag inte talar tyska.

  Jag är avundsjuk på min hund för att hon får mer uppmärksamhet än jag.

  De enda konserterna jag varit på i hela mitt liv är pinsamt nog Beyonce och Westlife (hemligstämplad information!)

  Och jag tycker om din blogg något alldeles förskräckligt mycket, och du med för den delen. Ibland brukar jag och Flora prata om de finaste kommentarerna man får. Och du står 1:a på vår lista. Utan tvekan!

  tusenkramar.

 17. Jag heter Linnéa är 21 år gammal och bosatt i Skåne. Jag tycker om söta, fina och gamla saker. Jag har massor av syskon och en finfin pojkvän. Jag gillar att kramas, baka bröd och gå på loppis. Jag läser konsthistoria och besöker gärna museer. Jag tittar in här allt som oftast för att du tar så fina bilder och skriver mysiga texter om ditt liv. Kram på dig!

 18. Jag heter Chris och är 21 år, bor utanför Växjö. Hittade din blogg när du var i Los Angeles och jag googlade på bloggande därifrån. Synd att du inte är kvar 🙂

 19. jag är 19 år och har precis flyttat till en egen lägenhet i stockholms innerstad. snart lämnar jag den dock för chamonix i några månader. det känns lite läskigt men himla kul. annars har jag jobbat på hm sen jag tog studenten. det var varit så himla bra. vad jag vill med mitt liv sen har jag ingen aning om men just nu räcker det ganska bra såhär.

 20. Amanda, 15 år, Stockholm. Insnöad på en ny grej varje år, förut en härlig serie, nu böcker och musik. Ser alltid sådär deppig ut med mina hörlurar upptryckta i öronen. Jag är kär i Mr. Darcy!

 21. jag bor i Norrköpinag heter karin Andersson och jag bor i norrköping och går i teater ettan. jag är 17 år gammal och älskar scones och stickor. Jag gilla din blogg för att den är så himla inspirerande och ljus. Hade tänkt att säga det till dig i skolan någon gång men jag har inte hittat dig. Ha det bra 🙂

 22. Hej! Jag är 16år och kommer från stockholm. jag har läst din blogg ett tag(ett år kanske), du skriver så bra och tar så otroligt fina bilder!

 23. 18-årig designstudent från Stockholm, som anser att meningen med livet är kreativitet. Att måla, sy, fotografera och lyssna på rockmusik är vad som gör mig lycklig. Lika så förkärleken till färgen svart och 60-70-80-talet.

 24. Hej! Jag är 18 år ung, bor uppe i norrländska Luleå med min familj. Jag går samhälls-kultur och tycker om konst, film, musik, teater, fotografier, att sy och mina vänner. Jag läser din blogg för att du tar så fina bilder och verkar ha ett intressant liv.

 25. Jag hade en blogg innan som jag vet att du läst då och då i alla fall. Lång sjuttonåring, bosatt i Bjärred (snobbhåla i Skåne). Lite pretentiös. C'est moi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *