Uppspelning


Igår hade hela min klass terminsuppspel. Det är ungefär som en konsert och alla får spela varsitt stycke på sitt instrument. Alla var otroligt duktiga, det finns så många begåvade musiker i min klass! ♥

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Haha, jo men det skulle vara så konstigt om jag skrev "så många begåvade elever i min klass" för då låter det bara som om de är bra på att plugga typ. Jag menar typ att det finns många på riktigt hög musikernivå som går i min klass! 🙂

  2. Hej! Du kommenterade i min blogg att det inte gick att se mer än nagra fa rader i min blogg. blogg.se hade tydligen ändrat nagot med RSS, men hur gör jag för att ändra sa att det gar att se hel min blogg?? Vore väldigt snällt om du kunde förklara :)! MVH/Alexandra – Alexandra's favoriter.

  3. Hade gärna gärna varit och sett och lyssnat på er. Tror att det hade varit mysigt som attan! Nu får jag spela vår julskiva om och om igen här hemma istället. ^^ Kram!

  4. Bea: Det var det också! 🙂

    Karin: Tack! Kör på julstämning du med, det är alltid trevligt! 😀

    Kajsa: Ja, det hade varit mysigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *