Lucia

Igår hade vi luciafirande med skolan! Vi var säkert hundra stycken elever som sjöng för en fullsatt kyrka.
Jag älskar Lucia, för jag tycker att det är en så fin och mysig högtid. Sorgligt nog var detta troligtvis mitt sista luciatåg, jag har gått varje år sen jag var typ fyra och ofta har det varit många tåg varje år.
Här står vi utanför i snön och väntar på att få komma in…
Hela kören uppställd.
Min kompis Lovisa spelade ett fantastiskt violinsolo.

Alla foton kommer från min skolas hemsida, fler finns här.

Delta i diskussionen

18 kommentarer

 1. Julia: Ja, det var så fint!

  Lisa: Japp, tack!

  Cornelia: Mmm… verkligen!

  Ewezi: Absolut!

  Linnéa: Eller hur! Jag älskar Lucia!

 2. Nej, inte sista tåget! Jag ska gå varje år jag kan!! Vi hade ett nu i dagarna och hur mycket jag än hatar det när det gäller att gå upp i ottan, spela för folk som aldrig hör av sig annars, få stearin i håret etc. så är det rätt mysigt ändå. 🙂

 3. Miriam: Ja, visst är de fina!

  Elin.e: Det var jättefint!

  Ulrika: Ja, vi var nog runt 100 st. Underbart!

  Ina: Ja, Lucia hör julen till!

  Sofie: Jag ska gå ända tills jag blir så gammal att jag sitter i rullstol, då ska jag rulla istället! Lucia är jättejobbigt men alldeles, alldeles underbart!

  Ronja: Åh, tack så mycket!

  Amanda: Det var det också!

  Fanny: Ja, eller hur!

  Sara: Japp! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *