Tjugohundraåtta
Det nya året skålades in och januari började bra, men ganska lugnt. Jag pysslade mycket, var på en rolig och dansig klassfest och fikade såklart en hel del!Februari var nog konserternas månad! Jag var på en del spelningar och medverkade också på flera konserter själv. Hela min klass hade en stor konsert tillsammans och det var jättekul! Annars blev det lite middagar med fint sällskap och en hel del regn.En helg i mars åkte jag och större delen av familjen ner till Göteborg över en helg. Jag hann också med att fira några vänner som fyllt år. Med kritvita converse på fötterna började jag ana att våren var på väg och i slutet av mars firade vi påsk.I april fyllde jag 18 och jag hade ett kalas med massor av kakor, pajer och tårtor! Jag var också och såg musikalen The Wiz som estettreorna på min skola satte upp. Vi åkte till Stockholm med skolan för att se operan Falstaff. Allt var vårigt och fint och den efterlängtade värmen började komma.Under maj spenderades många timmar ute på skolgården i solen eller på café med körsbärsläsk. Vi på musikgymnasiet hade vår vårbal (som jag var med och planerade) och det blev en jättefin kväll! Maj bjöd också på en del grillkvällar och massor fint sällskap. I slutet av månaden var jag och tre vänner med i en inspelning av en tysk filmserie, det var kul!Juni innebar skolavslutning och jobbstart. Jag och tre kompisar jobbade som musiker inom kommunen och vi fick åka runt på förskolor, dagis och äldreboenden och spela. Anna kom hem från USA och vi träffades ute på hennes land och hade det jättemysigt. Midsommar firades väldigt idylliskt med kransar i håret, grusvägspromenader, jordgubbstårta, grillning och kubbspel. Karin och jag lekte lite och fotade en hel del.I början av juli åkte jag till Misterhults skärgård och stannade där en vecka. Sedan bar det av mot Prag med familjen. Vi bodde fint och tillbringade ungefär en vecka i staden innan vi reste hemåt igen. Väl i Sverige passade jag på att stanna kvar i Stockholm för att tillbringa några dagar där med Stina och Ida. Vi såg på Allsång på Skansen, åt god middag och hade det trevligt! I slutet av juli åkte jag till Gamleby på spel(och skratt-, mat-, sol-, bastu-, bad- & mys-)läger.Några av de första dagarna i augusti tillbringades på Frizon-festivalen utanför Örebro. Det blev en regnig (kortet togs under en av festivalveckans unika soltimmar) men väldigt rolig vecka, jag är så glad att vi bodde i husvagn! Tillbaka i Norrköping umgicks jag med en del fina vänner och vi hade också avskedsfest för Anna som åkte tillbaka till USA. När skolan började var det dags för oss nyblivna treor att nolla ettorna och det gjorde vi på ett ganska snällt och och roligt vis. Augustifesten ägde också rum så kvällarna ägnades åt konserter och fyrverkerier.September kickades igång med insparksfest och sen blev det full rulle! Min lillebror Alfred fyllde 15 och det firade vi med hela släkten genom att åka och köra go-kart. Karin och jag hade höstpicknick i Norrköpings finaste park vilket var jättemysigt. Hösten kom också och vi gick på höstpromenader i prasslande löv.I oktober hade jag och några klasskompisar en spökföreställning med sång och musik för andraklassare. Jag var häxa och det var jättekul! Sedan flög jag äntligen iväg till varma och soliga Newport Beach i Californien! Där fick jag träffa min fina Anna och göra massor roliga saker. På halloween var vi i Hollywood och såg musikalen Wicked.När november började var jag fortfarande kvar i USA och hann med besök på Disneyland, två jättebra konserter, en hel del shopping, strandbesök och annat fint. Sen blev det tyvärr dags att resa hemåt vilket var sorgligt, men som tur var hade jag min nya blå vän med mig. 🙂 Väl hemma i Sverige gick jag och vann Modettes Twilight-tävling och jag och Karin åkte därför upp till Stockholm för att gå på förhandsvisningen av filmen. Den första snön föll och slutet av november gick extremt fort.I början av december hade hela min klass uppspelning och alla fick spela varsitt solostycke på sitt huvud-instrument. Det blev Lucia och det firades högtidligt i kyrkan. Några hektiska dagar senare var det dags för julavslutning och sen var det helt plötsligt jullov! Julen firade jag hemma med familjen och jag har passat på att ta det lugnt och njuta av ledigheten.

Nu så är året nästan slut och allt har gått extremt fort! Men samtidigt har det varit ett otroligt roligt år! Jag har gjort massor nya saker och har samlat på mig många fina minnen som jag kommer ta med mig. Nu hoppas jag att 2009 blir ett lika bra år, det har potential att bli det i alla fall!
Gott nytt år!

Delta i diskussionen

14 kommentarer

 1. Brit: Thanks! I love them too! 🙂

  Alicia: Tack det samma!

  Man: Tack!

  Lina: Tackar! Ja, verkligen! Gott nytt år!

  KS: Haha, äsch inte så farligt! 😛

  Karin: Ja, verkligen! Tack!

  Linnéa: Ett jättefint år! Tack!

  Ida: Ja, absolut!

  Maja: Verkligen! 🙂

  Lollo: Haha, du är underbar! 😀

  Hanna: Jag vet! Eller jag glömde den inte, men den fick inte plats, haha… Kram!

  Lilla Fröken: Tack! Gott nytt år!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *