iPod nano

Här är min nya favoritpryl: Apples senaste iPod nano, min är i färgen turkos.

Med accelerometer som känner av hur du vrider den och ändrar skärmen därefter och som också gör det möjligt att spela spel som styrs med handrörelser, exempelvis labyrintspel. Plus en shufflefunktion som blandar musiken när jag skakar iPoden i min hand. Dessutom väger den knappt 37 gram, vilket är i princip ingenting! Och eftersom skärmen går att vända så går det också utmärkt att kika på film med den. Jag är så förtjust i min nya leksak! Visst är den fin? 🙂

Delta i diskussionen

15 kommentarer

 1. Chaminy: Tack! Den svarta är också snygg!

  Andie: Hahaha… 😀

  Ulrika: Jepp! 🙂

  Linnéa: Tack! Den kostade $149, typ 1200 kr.

  Emma: Aah, den är fin!

  Johanna: Tack tack!

  : Jag gillar den som den är, haha! 🙂

  Molly: Hejhej!

  Carita: Hur man än gör så kommer det alltid komma nya saker man vill ha… det är lite jobbigt! 😛

  Cornelia: Tack! Eller hur! Kram

  Amanda: Åh, visst är de bra!

  Kajsa: Jag älskar turkost! 😀

  Elin: Ja visst är den!

  Malin: En liten pärla! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *