Första advent – ny layout!

Det är ju första advent idag och därmed känns det som om julen verkligen startat på riktigt! Därför har jag passat på att ge bloggen en lite juligare layout. Jag hoppas att ni gillar den! Kom gärna med synpunkter och förslag om det är något som behövs ändras!

Till vänster ser ni ett stor rött hjärta, det är min lilla julkalender. Varje dag kommer något nytt att dyka upp då man klickar på hjärtat. Det kan vara något fint, spännande, roligt, läsvärt, inspirerande eller något helt annat. Så håll utkik där! ♥

Delta i diskussionen

18 kommentarer

 1. Linn: Haha, ja lite pysslig är jag allt! 🙂

  Melanie: Åh, tack!

  Carita: Tack! Ok, lycka till!

  Linnéa: Tackar! Haha, ja får hoppas den blir bra!

  Lisa: Tack! Bilderna ritar jag för hand på ett vanligt papper, sen scannar jag in det och färglägger och fixar till konturerna lite mer i photoshop.

 2. Du är så fin och rar och söt och pysslig hjärtegull! Vi, jag och några kompisar, kickade igång december med att baka igår, lyssna på julmusik, dansa runt lite och sen kolla på de första sju avsnitten av Mysteriet på Grevehilm igår. Nästa söndag blir det följande 7 avsnitt. Mysigt som attan!

 3. "hör du vad jag tänker nu då?"

  "..nej…nu är det alldeles tyst" XD

  haha

  åååh, jag älskar mysteriet på greveholm.

  det var bättre förr >_<

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *