Mysdagar

Vi har haft studiedag idag, så därför var vi ett gäng som åkte hem till Emma igår kväll för att äta pizza, mysa, dricka kaffe, äta bullar och prata. Kvällen blev lång och framåt tretiden somnade vi på diverse soffor och madrasser.
Morgonen startade med en god frukost och ännu mer kaffe innan det var dags för second hand-shopping! Vi gav oss ut i höstvädret och promenerade mellan de olika affärerna. Trots att två av de bästa affärerna var stängda, kunde vi nöjda åka hem med massor av fina fynd!
Såhär mysiga ska grå höstdagar vara! ♥ 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Alldeles nyss åkte alla fina flickorna hem efter att ha varit här och ätit middag. Mysigt som attan. Vänner är nog något av det bästa som finns.

  2. Lilla Fröken: Ja, det är mysigt i hennes lilla bibliotek! Hihi, när samtalen blev alltför utdragna framåt tre-tiden var det några som slumrade till… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *