Newport Beach

FREDAG

Hela fredagen spenderades i olika flygplan eller pa olika flygplatser. Jag fardades mellan Norrkoping-Kopenhamn-London-LA och var framme efter ca 22 timmars resande. Allting gick jattebra, jag fastnade inte i nagra kontroller och gick inte heller vilse bland gaterna. Det enda jobbiga var att man blev ganska uttrakad efter nagra timmar. Som tur var hade jag tidningar att lasa, godis att ata och sa hittade jag ett Starbucks ocksa! Pa planet till USA fanns det skarmar i satena framfor sa da kikade jag pa Sex and the City-filmen, spelade lite spel och kollade pa tv-serier.
Nar jag landat i LA hamtade Anna upp mig och sa akte vi "hem" till Newport Beach. Dar var jag vaken nagra timmar till for att forsoka komma i fas med tidsrytmen och slippa extremt jetlag. Men efter att ha varit vaken i 28 timmar i strack gick jag och lade mig.

LORDAG
Pa formiddagen hoppade vi in i bilen for att aka till en second hand-marknad som skulle hallas en bit bort. Efter att ha irrat omkring i ungefar 40 minuter (haha) kom vi fram. Dar hittade vi massor fina saker och vi gjorde bada nagra riktiga fynd! Jag kopte en liten lila vaska, ett halsbandssmycke i form av ett tag och en svart blus fran Viktor & Rolfs H&M-kollektion. Allting for 10 dollar! Jag ska visa bilder sen nar jag orkar fota… 🙂

Sen akte vi forbi Starbucks och sen ner till en av stranderna. Dar lag vi och njot av solen och laste tidningar i nagra timmar. Pa kvallen gick vi ut och at tillsammans med resten av familjen plus den andra familjen som ocksa varit har och halsat pa. Vi akte tll restaurangen The Cannery och dar at vi underbart god mat!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Kulja!!!!!! AAHHHH herre min skapare Du och ditt starbucks! Så fett avundssjuk, men det ska jag väl vara! Puss Vi saknar dig! Håll oss upp daterade om allt! Jag vill höra mer om shoppingen senare!!!

  2. åhh saknar anna men jag är så glad (o avundsjuk) för att du är där:) njuuut! kärlek<3

  3. aomg, håller med julia, tänker inte förneka att jag besitter en viss grad utav avundsjuka. pussaokrama anna från mig, massor o hela tiden. har en liten lista, ploppar kanske in ett mail. hehe ^^

    men duee, ni får ta en msn-stund nån gång. du iaf, för du har väl tid när anna är i skolan? pussar&kärlek <3<3<3<3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *