Snart åker jag…

bilder från senaste gången jag flög, till Prag
Tidigt på fredag morgon sätter jag mig på planet som ska ta mig till L.A. (via Köpenhamn och London). Jag kan inte förstå att det äntligen är dags, som jag väntat! De två kommande veckorna ska jag verkligen njuta av tiden i Newport Beach tillsammans med Anna. Det kommer bli sol, värme, shopping, konserter, mys, Hollywoodbesök och en massa andra saker. Jag lovar att jag ska berätta om mina upptåg i bloggen och det kommer bli mycket bilder (kanske ännu fler än vanligt, haha!). Nu ska jag tillbringa mitt sista dygn i Sverige med sömn, skola, packning och massor andra reseförberedelser. Kram!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. OOooh baby vad roligt det kommer att bli för dig!

    Lova att ta hand om dig vännen. Pusskram!

  2. Åh, vad roligt! Ha det så bra! 😀 Själv är man ju helt uppe för att man ska tll Sthlm på lördag men det är väl ingenting jämfört med din resa, hihi.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *