Resor

Idag har vi pratat om resor och jag har kikat igenom datorn på gamla semesterbilder. Ovan ser ni några av platserna jag har besökt hitills. Jag älskar att resa, man får se så mycket nya saker och uppleva andra kulturer! Som tur är så är det inte långt kvar till nästa resa för mig för på fredag om två veckor lyfter planet till LA! Jag längtar som bara den! 🙂 Vilket är ditt bästa resmål?

Delta i diskussionen

10 kommentarer

 1. mitt bästa är nog Kreta, för det var första gången jag var utomlands (förutom Danmark) och det var så ovant med de varma kvällarna och den underbara grekiska maten.

  Annars var Italien och Toscana himla fint alltså!

 2. Min bästa resa gjorde jag förra sommaren till USA. Jag var i Boston, NY, bilade runt i 12 delstater. Jag måste åka tillbaka till detta stora land just för att det är så stort och det finns så mycket mer att se. Hoppas du får en rolig resa till LA 🙂

 3. Jag älskar att resa och alla resor är så fina. Men Montenegro förra sommaren var en av de bästa hittills, och så Paris i somras… Åh jag saknar det.

 4. Åh älskarälskar att resa. LA är fantastiskt. Jag grät floder i dagar när jag kom hem därifrån. Bara så att du får lite höga förväntingar sådär..:P Jösses vad jag är avundsjuk på dig! Helst av allt skulle jag vilja se kanada eller ryssland (känns som den enda i världen som vill åka till dom länderna).

  Kram!

 5. Sara: Ja, det är så kul att titta på efteråt!

  Linn: Åh, vad mysigt det låter! Det är något visst med första utomlandsresan. 🙂

  Jorunn: Wow, vad coolt! USA är verkligen enormt och fyllt av sevärda saker! Tack!

  Emelie: Åh, New York är en stad jag vill besöka någon gång!

  Josefin: Montenegro låter spännande! Jag har alltid velat åka till Paris men inte kommit dit än!

  Hanna: Jag älskar det också! Haha, mina förväntningar är skyhöga! 🙂 Jag tror Ryssland är riktigt häftigt och annorlunda, det skulle jag också vilja besöka!

  Ida Björck: Tack!

  Matilda: Åh, tack så mycket!

  Ap: Tackar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *