Min klänning

Har ar min nya klanning som jag kopte pa Urban Outfitters harom dagen. Den ar morkbla med sma guldknappar och alldeles perfekt. Hemma far jag anvanda den med strumpbyxor, kofta och kangor (jag horde att det hade snoat massor!) men har racker det med bara ben och sandaler. Underbart!

Delta i diskussionen

10 kommentarer

 1. åh, fin!

  men du, upp med fötterna, för abbe kissar där

  OCH så är gräset behandlat, så man kan få kli över hela kroppen om man ligger/gör kullerbyttor på det

  inte för att du på bilden gör det, men…

  om du skulle få för dig det xD

 2. Linnéa: Tackar!

  Alina: Hej hej!

  Promila: Tack!

  Junitjej: Åh tack!

  Camilla: Tackar! Okej då! Kram

  Cajsa: Tack tack! 🙂

  Cary: Haha, jag undvek att springa över det, stod bara på kanten! Och jag gjorde inga kullerbyttor! 😀

  Ina: Ja, underbart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *