Huntington Beach

Igar eftermiddag tog jag, Anna, hennes bror Gustav och hans kompis Casper (som ocksa ar har och halsar pa) bilen till Huntington Beach. Dar kikade vi lite i olika affarer, kopte smoothies pa Jamba Juice och gick ut pa den langa piren. Solen sken och vi gjorde nagra fynd i affarerna innan vi akte hem till Newport igen.

Delta i diskussionen

20 kommentarer

 1. det är ganska coolt att du är där borta på riktigt. idag kommer pappa och alfred och ska bo hos mig, det ska bli rätt mysigt (tror jag;) men nu måste jag städa lite… bör ju hålla skenet uppe när man får besök. ta hand om dig lilla syster! puss o kram

 2. Åh, gud vad underbart!

  Förresten älskar jag din meny med skicka brev, en låt om dagen osv. Himla snyggt alltså. Vilket typsnitt är det skrivet med? :] Puss. ^^

 3. Alex: Coolt! 🙂

  Miriam: Det ar lovely!

  Lisa: Haha, puss!

  Vendela: Eller hur! Hihi, vad mysigt! Du far ta hand om dem och stada fint! Puss!

  Sofia: Det ar underbart! Ligger en bit bort fran Newport Beach, i OC.

  Johanna: Tack!

  Ida: Yes

  Angelica: Jag har det toppen!

  Natalie: Det ar verkligen fint har!

  Melissa: Ah, tack!

  Carita: Ja, verkligen! Typsnittet heter Love you like a sister har jag for mig.

  HannahSthlm: Helt underbart!

  Bea: Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *