Klättra i träd

”Besynnerligt, att det alltid går en rysning genom luften före solnedgången.”
– Hjalmar Söderberg
Idag har jag analyserat Doktor Glas på svensklektionen, har ni inte läst den boken så måste ni göra det snarast! Hjalmar Söderberg är verkligen en av mina favoritförfattare. Sedan har jag också hunnit med att ha min första körlektion, det var lite nervöst men mest kul att cruisa runt i stan. Nu ska jag snart sova, för i morgon är det skolfoto och då gäller det att man fått sin skönhetssömn! 😉 Puss!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. kul med körlektioner… eller ja, det är ju egentligen väldigt mycker roligare när du går därifrån med körkortet i handen! 🙂

  2. Hjalmar Söderbergs Doktor Glas är sååå bra. Jag läste den förra hösten och blev helt betagen. Hans språk. Historien. Sagolikt.

  3. du har en underbar blogg tjejen! har kollat igenom massor nu och aj like! har likadan kavaj som dej också, hehe 😛 ha det gött!

  4. Kajsa: Eller hur! Hans språk är otroligt!

    Bella: Men åh, tack vad glad jag blir! Ha det bra du med!

    Flora: Tack så mycket! Det är kul att klättra i träd, men våra träd är alldeles för små tyvärr… 🙂

    KS: Jag har ju alltid med kameran! Men imorgon blir det big time posing!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *