Sweet and Low

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Hej söta du! kika gärna min blogg och skriv just din åsikt om vad du tycker "unga mammor & tonårs graviditet" vore jätte snällt, dessutom kommer jag lägga ut ditt namn och din bloggadress i inlägget senare ikväll. tack, puss!

 2. hej julia! just nu är jag fungerande-mobiltelefon-lös… Det tar tio(!!!!!) dagar innan det funkar igen, alltså den 29:e ska det gå. huvaligen. lättast att få tag på mig är via facebook eller mail, så du kan väl hälsa mamms och papps det! nu ska jag fixa iordning mig, ska på It's SÅ och se typ loop troop, ceasars mfl. ta hand om dig. puss o kram

 3. Emelie: Åh, vad kul! Säg till vilken det blev denna gång! 🙂

  Rhymenocerous: Men åh, tack! 😀

  Jackie: Hihi, tack så mycket! 🙂

  Vendela: Oj, hjälp! Vad många dagar! Har hälsat mamma och pappa (mamma vill förresten att du ska svara på hennes mail, hon blev avundssjuk när jag fick, haha). Hoppas du får en bra kväll! Puss & kram!

  Angelica: Tack! Låtarna är grymma! Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *