Ny layout

Bloggen fick nya höstkläder med orangea löv och fina höstiga saker som prickiga flugsvampar, stora muffins och bruna renar. De små figurerna har jag ritat själv och scannat in och färglagt i photoshop. Säg gärna till om layouten ser konstig ut i era webbläsare, jag har testat i Google Chrome, Internet Explorer och Mozilla Firefox och det funkar fint. Ser ni inte någon skillnad mot förut så måste ni rensa bland era cookies! Hoppas att ni gillar den! ♥

Delta i diskussionen

28 kommentarer

 1. Jättesöt!! du gillar värkligen hösten va =D jag börjar facktigst också att tycka om den..efter att läst ditt mysiga inläg för ett tag sen, ser jag det med andra ögon ^^

 2. Mimmi: Tack! Haha, jag både gillar och ogillar hösten. Jag kommer alltid älska sommaren mer, men hösten är mysig liksom på ett annat sett! Det blir ju mycket vad man gör det till! 🙂

  Julia: Åh, tack! Jag gillar din layout också!

 3. oh, jag glömde ju nästan. jag måste fråga dig en sak! jag ser att du måste ha grejat lite med din stilmall, för att få en breare sida. jag vet inte hur jag skall förklara, men att din sida kanske är 700px bred, medan min och de flesta andra som bloggar på blogg.se kanske har runt 600px. jag hade velat ha så att jag kunde ladda upp bilder i 800px, men det är hopplöst. jag kan verkligen inte förstå var i stilmallen man skall ändra. jag har försökt i typ ett år, så det är rätt så frustrerande… anyway, vet du hur man ändrar och samtidigt flyttar på sidomenyn, så att inte inläggen flyter över på menyraden?

  det hade varit jättekul om du ville hjälpa mig och förlara hur man gör, bilderna blir ju så mycket snyggare när de går att använda lite större!

  Tack i alla fall, kram julia

 4. Julia: Under #wrapper ändrar du width till den storlek du vill ha på hela sidan inklusive spalten till höger, ex 900 px. Sedan väljer du hur bred sidospalten ska vara, det gör du under #side. Till sist går du in under #content och ställer in bredden på den, det är själva bredden på inläggssidan. Tänk på att side + content (+ eventuella margin och padding) = wrapper. Om dessa värden inte stämmer kan det till exempel bli så att spalten hoppar ner och lägger sig längst ned. Men om man provar sig fram brukar det funka fint! Hoppas du förstår någonting av min förklaring, den är lite luddig, haha. Lycka till!

  Emelie: Tack så mycket! 😀

 5. haha, ojdå. nu blev det allt fel. jag menade att jag är allt en riktig lyckofena som får hjälp av dig! du är så snäll, så tack!

  en liten fråga till bara, vad har du för mått? tycker att de är perfekta:D

  Kram, den andra julia;)

 6. Julia!!! Åhh min Julia!!! Kärlek till dig och hela din personlighet!!

 7. hej sötnos!

  skulle du vilja bli dagens blogg, i min blogg?

  det ända du behöver att göra är att kommentera att du vill bli dagens blogg, om du blir dagens blogg kommer jag att länka till din blogg vid 3 olika tillfällen! tack:) puss! det skulle betyda om du var med:D

 8. Linnéa: Tack snälla!

  Matilda: Åh, tack så mycket!

  Julia: Varsågod! Hoppas det funkar! Bredden på hela min sida är 900px och bredden på inläggssidan är 640px. Så mina bilder brukar som störst vara 600px. 🙂 Kram!

  Sofie: Ihh, tack!

  Hanna: Hihi, tack så mycket!

  KS: All kärlek tillbaka, dubbelt upp!

  Manuela: Eh, ok. Men det funkar inte att gå in på din blogg, så nej tack.

 9. kära julia, den nya layouten är jätte fin. Nu är det ju så att Klara har lämnat våran blogg och det var hon som hade alla kunskaperna om hur man ändrade utseendet på bloggen. Jag har gjort en "header" och hittat en fin bakrund som jag vill ha, man jag vet inte hur man lägger in det. Vill du göra mig denna stora tjänst att fixa det åt mig så skulle jag var djupt tacksam. Kan du inte lägga till mig på msn så kan vi talas vid. tack på förhand! //agnes.

 10. Hej!

  Då och då kollar jag upp din blogg

  och jag blir alltid lika glad.

  Inspirerande.

 11. (Glömde säga att det ser fint ut i Opera också.)

  (Och ambitiöst att du testade den i Chrome.)

 12. Ina: Tack! Mja, jag har pillat lite med sånt här i några år och tycker det är kul, så jag provar mig mest fram. Men det brukar bli bra liksom! 🙂

  Agnes: Jag lägger till dig på msn. Prata med mig så kan jag försöka fixa lite! 🙂

  Jackie: Hihi, tack! Får se om jag gör designer åt folk i framtiden, just nu hinner jag inte.

  Tvillingsjäl: Åh, tack söta!

  LitetBus: Tackar!

  Anna Bo: Men åh, tack så jättemycket!

  Viktor: Hej! Vad kul att du tittar in här ibland! Bra att det funkar i Opera. Haha, ambitiös is my middle name, eller nej, men jag testar Chrome lite halvt om halvt för att se om det är något att ha, så det var därför! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *