I’m walking for a sunny day

Dessa foton på två underbart söta barn fanns också med i fotoalbumet jag hittade hemma. Det står inte vilka de är eller när korten är tagna, det enda jag kan uttyda är att de är fotade i en ateljé i Frankrike. Måste nog forska vidare i det där…
Hoppas att alla har haft en fin torsdag, för det har jag i alla fall! Glasskiosken hade halva priset på all kulglass och solen har strålat från en klarblå himmel hela dagen. I morgon är det fredag och sen väntar en rolig helg. Det kan inte bli mycket bättre än såhär! Eller jo, kanske. För om exakt en månad har jag landat på flygplatsen i LA och befinner mig hos Anna i Newport Beach och då, då kan det nog inte bli bättre! 🙂

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. haha, har en liten lista åt dig.. den inkluderar bland annat en klänning jag glömde i newport, och en vogue som jag tyckte om som..hör och häpna, inte gick ner i bagaget (hej extremt mycket övervikt) ett videoband som anna har som…jag vill ha…

  öhum

  ihihi.

  träffasdags snart.

  puss <3

 2. ahaha jag far val se till att tvatta din klanning da Cary -shifty-

  jag har inte alls anvant den. xD

  iieee jag langtaaarrr!! miss you darling.

  jag hittade din insandare for ett tag sen ^^

  miles apart, close by heart!

 3. Cary: Haha, jag börjar redan bli nervös för att jag inte ska få plats med alla grejer! Det är så mycket jag vill köpa! Men det ska nog gå att få ner dina grejer också! 🙂

  Måste ses snart, vi får höras! Puss!

  Andie: Haha! Åh, jag längtar som tusan! Nu är det inte långt kvar! Puss

  Amanda: Leta runt på vinden eller i källaren så kanske du hittar något! 🙂 Tack!

  Julia: Tack, tack! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *