Kavaj-jakten är överIgår gick jag till h&m och slängde fram kontokortet och vips! Några sekunder senare låg en fin svart kavaj i min påse! Jag hade varit på kavaj-jakt hela våren och sommaren och nu hittade jag äntligen en som levde upp till mina hårda krav. Den är så fin så, jag menar, den har ju till och med guldknappar! 🙂

Delta i diskussionen

17 kommentarer

 1. hahaha lam kommentar av karin 😛

  Jag har upptäckt att man inte kan vara utan en svart kavaj! Speciellt inte såhär på hösten! Bra köp med andra ord!

 2. Cary: Tack!

  Linn: Haha, ja lite faktiskt! 😛 Eller hur, den är ju helt oumbärlig! Defenitivt ett plagg som kommer användas flitigt!

  Matilda: Åh, visst är den!

  Josefine: Tack snälla du!

  Frida: Tack!

  Mia: Eller hur, jättefin!

  Kristina: Thank you!

  Elin: Tackar!

  Tvillingsjäl: Tack, tack, tack!

  Nadia: Japp, tack!

  Bea: Men tackar! 🙂

  Gala: Ooooh… thank you! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *