California here I come!

När jag vaknade i morse var jag genomförkyld och hade 117 stycken myggbett bara på benen (jo det är sant, jag räknade). Trots det var jag på ett strålande humör. Vet ni varför? Jo, för igår bokade jag mina flygbiljetter till USA! På höstlovet, den 24 oktober, flyger jag tvärs över Atlanten och landar i LA. Sedan ska jag tillbringa två ljuvliga veckor hemma hos min fina och saknade vän Anna som bor i Newport Beach. Det ska bli så otroligt kul att få träffas igen och så spännande att få se Californien. Wiiiiee! Jag längtar som bara den efter höstlovet nu! ♥

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. ta mig meeeeed baby!

  Eller så får du helt enkelt berätta ALLT när vi ses över en fika och mys och second handshopping i oktober. Jaja. Det får väl duga. (om du inte vill ha en kajsa i kavajfickan?!) 🙂

  Puss!

 2. Lilla Fröken: Ja, eller hur! Jag är så glad! Tack!

  Cary: Åh, önskar att du kunde följa med! Nix, det blir Cimer Air och American Airlines, från Norrköping!

  Lina: Wiiiie! Ja, det ska bli så kul! Puss!

  Linnéa: Haha, nejdå det ska nog inte vara så svårt!

  Hp: Åh, tack!

  Andie: Ahhh! Jag med! Som bara den!

  Kajsa: Haha, du är ju liten. Du får plats i min väska! Men jag lovar att berätta allt för dig över en fika! Puss

  Annika: Haha, ja typ! 😀 Det blir nog grymt!

  Dennis: Det ska bli sååå kul!

  Tove: Haha, ja det tycker jag med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *