Min dag

Sista jobbdagen blev den mest stressiga men det funkade ju i alla fall! Vi hann med fyra spelningar på fem timmar vilket är något sorts rekord. När vi var klara och pustade ut i soffan kunde vi njuta av att vara färdiga med fem veckors jobb och 43 spelningar. Det kändes skönt så vi firade med en liten photo session!

Sen på kvällen blev det storhandling inför skärgårdsveckan. Det går ju åt en hel del mat till 40 personer på en vecka, så vi var ett litet gäng som körde kundvagnsrace inne i mataffären och fyllde vagnarna med ofantliga mängder mat. När handlingen var slutförd for vi hemåt och mättade våra utsvultna magar med kebab. Sedan började jag sortera mina foton som jag framkallat samtidigt som jag försökte göra packningslistor i huvudet, för på lördag är det ju dags för avfärd! Nu ska jag bädda ner mig under mitt fluffiga täcke och i morgon så väntar min allra första, riktiga sommarlovsdag. Hurra!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Lilla Fröken: Tack, visst är den fin? Det hoppas jag med!

    Josefin: Åh, tack!

    Gossip & Fashion: Tack, tack vad snällt!

    Lisa: Eller hur! Det är verkligen fint! Men lite opraktiskt om man ska kunna vara i rummet. 🙂

    Ida Björck: Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *