Hämtat från garderoben – Sweet Darlin’


Idag köpte jag mig klänningen ovan. Den kommer från H&M’s rea och kostade mig 79 kronor och 50 öre, vilket är ett angenämt pris för en mjuk, randig och skön sak! Tyget är alldeles lagom hårt, inte sådär sladdrigt ni vet, utan lite tjockt och fint. I midjan finns ett skärp som man kan knyta om man vill och så har den en liten ficka också. Ett riktigt kap med andra ord!

På bilderna ser ni också min säng. Den ska jag gå och lägga mig i nu! Godnatt! ♥

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Hanna: Tack! Ja, den är som ett litet mjukt moln! 🙂

    Camilla: Tack så mycket!

    Elin: Japp! Haha, precis!

    Mango: Men söta du, tack!

    Pauiee: Ja, i den drömmer man söta drömmar! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *