Hämtat från garderoben – Raindrops


jeans – åhléns . grå t-shirt – zara . vita chuck taylors – converse . rosörhängen – glitter
guldigt fågelburshalsband – present . svart klocka – ur & penn

Yo! Poppigaste posen på bild nr 1, eller hur? 🙂
Idag har jag sett ut såhär; med skrynklig t-shirt, ovårdat hår och allmänt söndagstrist uppsyn. Regnet har öst ner lite titt som tätt, så jag har tillbringat den mesta tiden inomhus. Men jag har haft fint sällskap i form av ett gäng bra böcker, en två timmar lång spellista med olyssnad musik som jag fick av min kompis Viktor (tack!), lite karameller och några avsnitt av The Hills. Hoppas ni haft en fin och skön dag! ♥

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. gillar din blogg! den är sjukt snygg.

  det där "en låt om dagen i ett år", varför kom inte jag på det? himlta smart & roligt. 🙂

 2. fina bilder!

  svar: finns den där? det har jag aldrig sett. eller jag har nog inte förväntat mig att den skulle finnas där heller men där ser man! tack för tipset!

 3. Andrea: Tack snälla!

  Elin: Men tack söta du! Haha, det är en kul idé faktiskt. Nu måste jag uppdatera listan!

  Julia: Det var det också!

  Coco: Oh, tack! Det är bara min trädgård. Den är fin!

  Emelie: Tack! Varsågod för tipset!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *