Tiden som gåttFör 5 år sedan…

… hade jag precis fyllt tretton. Jag gick i sexan och till hösten skulle jag börja i högstadiet, i musikklass. Sommaren innehöll bland annat en resa till Cornwall i södra England där vi bodde i ett underbart hus precis vid havet. Hösten blev spännande och jag träffade massor av nya vänner.

För 3 år sedan…
…var jag femton år. Jag gick i åttonde klass och livet rullade på. När jag började nian till hösten fick jag lära känna två personer som sedan skulle komma att bli två av mina bästa vänner. 2005 var också året då jag började blogga (dock inte på denna adress). Under sommaren åkte jag och min släkt på semester runt om i Tyskland, det var en härlig sommar!

För 1 år sedan…
…var jag sjutton år och jag närmade mig slutet på mitt första gymnasieår. Vi den här tidpunkten planerade vi vår utspark av våra treor. Utsparken fick dansbandstema och blev mycket lyckad! Sedan jobbade jag några veckor innan det bar ut till skärgården. Jag tillbringade också några dagar på Ekerö med glada vänner och hann med ett läger i lilla Gamleby. Till hösten började jag mitt andra år på musikgymnasiet, ett mycket intensivt och stressigt år skulle det visa sig.

För 3 månader sedan…
…var det februari och jag och klassen hade vår familjekonsert. Jag var också på rockkarusellen för att spana (och lyssna) in spelande vänner. På sportlovet spelade jag i en symfoniorkester tillsammans med massor andra ungdomar. Sen hann jag fira lite vänner som fyllde år och en hel del fikastunder på det också.

Igår…
… var det tisdag och jag tillbringade hela dagen hemma i min säng med feber och halsont. Halvsovandes till dåliga tv-program samtidigt som jag åt glass.

Imorgon…
… är det torsdag och jag ska skriva nationellt prov i engelska b. Dessutom har jag körteori på kvällen och så måste jag ägna resten av dagen då jag inte har lektioner till att plugga inför mitt enorma prov i naturkunskap b. En inte alltför spännande dag med andra ord…

Om ett år…
… tar jag snart studenten! Min klass har klarat av en vår fylld av SON-projekt, musikaluppsättning och kanske en del sökningar till högskolor och folkhögskolor. Vi kommer vara utmattade men lyckliga! 

Men innan dess…
…väntar sommarlovet i alla fall, och det ska bli alldeles underbart! Mina två söta vänner kommer hem från Californien vilket gör mig otroligt glad! Ni fattar inte hur mycket jag saknar dem!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

 1. Lina: Gör så! Det går fint! 🙂 Puss

  Josefin: Tack så mycket!

  Anna: Ja, jag gillar den. Tack vad kul att höra! 🙂

  Flora: Verkligen, helt underbara.

  KinaStina: Det låter perfekt! 😀

 2. vilken mysig liten lista 😀 jag älskar att läsa såna inlägg

 3. hej hopp lillasyster! jo, tänkte bara säga att ikväll 19.30 på http://www.radiovagen.se så kan man lyssna på vår melodifestival live + rösta! man kommer nog ha rätt stor makt eftersom det inte är så många som kommer att rösta… Men det är helt klart värt att lyssna, för typ alla låtarna är bättre än i riktiga melodifestivalen. hoppas du hinner läsa det här innan det är över och att radiolinjen klarar sitt jobb, för det här är en färgsprakande fest du inte vill missa!:)

 4. Alice: Eller hur! Jag gillar att fylla i såna här små listor! 🙂

  Sandra: Japp, bra att du gillar det!

  Vendela: Vi lyssnade på festivalen, det var ehm… helt okej låtar men inte så bra sång! 😛 Lite kul var det allt, men det hade nog varit roligare om man var på plats.

  Linn: Ja, helt galet fort har det gått!

  Sibel: Tack detsamma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *