Red roses in my ears

rosesöra
Nej, jag har inte svimmat av solsting de senaste dagarna. Det var bara vår router som fick för sig att lägga av, i kombination med massor av skoljobb som orsakade min frånvaro. Men nu är det lördag, en ny router är på plats och jag är tillbaka i bloggvärlden!
Örhängena ovan inhandlades igår för enbart 25 silvriga små slantar. De fick pryda mina öron under gårdagens grill- och utekväll. Mer om den får ni nog se och läsa senare. Nu måste jag ut på altanen i solen för att skaffa en fin solbränna.
Ha det skönt i solen och ät mycket glass!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Så söta (: Och vilket sammanträffande. Köpte en väldigt lik ring igår. Lite större och utan sån där sten i visserligen – men ändå. :b

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *