Kalas

ta kakor och tårtagästerkakbord
Igår hade jag som sagt födelsedagskalas och ovan kan ni skåda några av mina gäster samt alla kakor och tårtor jag bjöd på. På bordet stod: Bullar, minimuffins med chokladtryfflar, dubbla citronkakor, clementiner, marängbomber med hallon, chokladbollar, kladdkakor, ananaspajer och schwarzwaldtårtor. Allting var jättegott och när vi ätit klart låg alla utslagna i sofforna. 🙂 En mycket lyckad och trevlig födelsedag blev det i alla fall, och idag väntar mer tårta. För snart kommer hela släkten på besök och då blir det full rulle!

Delta i diskussionen

22 kommentarer

  1. det var magnifikt och utsökt:D, bästa födelsedagsbarnet:D grattis igen

  2. Katrín: Haha, kom hit och ät upp resterna istället för att sitta där och bli torterad! 😀

    Vewe: Yeah, precis det som var min tanke! Tack! 🙂

    Cary: Haha, jag hoppade över frukosten. Kände att den inte riktigt fick plats. 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *