Dockhuset

dockhushuskökspis och kastrullerfönstergardinerbibel och tidningarkamerarumbadrum
Idag när jag var och åt middag med delar av min släkt, så hann jag och mitt kusinbarn också leka lite med det stora, rosa dockhuset. Det är alldeles ljuvligt fint och fyllt av små, små saker! Alla möbler man kan önska sig finns där inne; som utdragssoffa med rutiga madrasser, toalettstol i vitt porslin med blått mönster och vitrinskåp med massor små lådor som går att öppna. Dessutom finns det mängder av fina småprylar. Kika bara på kameran, tidningarna, guldbibeln, buketten med rosor, diskhon, de små porslinstallrikarna och spetsgardinerna. Det är verkligen sockersött och jag hade varit överlycklig om jag ägde ett sådant fint dockhus när jag var liten. 🙂

Delta i diskussionen

20 kommentarer

  1. men åh så underbart! helt fantastiskt sött och detaljrikt, tänk om man fått leka med sånt som liten!

    Re: Vad ruskigt snällt av dig att berätta att det var du som skrev! Tack snälla 🙂 jag önskar verkligen att jag någonsin få sitta uppe på taket och titta på stjärnorna, med ett ljus och några vänner. det vore så fint så fint. Lyckliga du! Hoppas du sitter där snart igen! Kram 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *