Back on track!

laptop
Äntligen har min fina laptop återvänt hem efter tre veckor på reparation! Det är så skönt att ha alla dokument, bilder och all musik på sin vanliga plats igen. Dessutom kan jag blogga mer och bättre och titta på nya avsnitt och The Hills och Gossip Girl (börjar på måndag!) samtidigt som jag lutar mig tillbaka mot alla kuddar i min säng. Plus att det äntligen kan bli lite skype-ning med mina söta vänner på andra sidan jordklotet. Min materialistiska sida är tillfredsställd nu! 🙂

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Tack! Det är jättegammalt, min pappa fick det när han var tolv. Sen fick jag överta det på min sjuårsdag och nu har jag haft det i elva år. Det har haft lika olika färger, men jag älskar det! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *