Hela livet är en helg, det är måndag snart men jag lever för ikväll!

lula magazinepastellburberry-nalle
flickan och den vita kaninenkaninerlamm
macaronsartsnygg tjej
Bilder från Lula Magazine nr 6

Igår kväll/natt vägrade blogg.se fungera. Lite irriterande, men jag löste det genom att spendera kvällen med nyinköpta Lula-tidningen, Crema di Mascarpone-glass och Veronica Maggios Måndagsbarn. Inte helt fel. Planerna för idag har jag ännu inte bestämt, jag borde plugga men jag avskyr att göra sånt på helgerna (sitter hellre uppe på vardagsnätterna). Kanske ringer jag några vänner och föreslår lördagsfika eller sätter mig och syr något fint eller letar upp ett recept och bakar ljuvliga macarons (som på bilden ovan). Vad har ni för helgplaner?

Delta i diskussionen

25 kommentarer

 1. Julia: Jaa… tidningen står på min tidningshylla bredvid sängen och jag brukar bläddra i den innan jag somnar. Det är så fina bilder och efter att ha läst den tänker jag att jag ska sova sött och drömma söta drömmar… 🙂

  Amanda: Japp! Till min stora glädje! Jag hittade den på Pressbyrån på Drottninggatan (där det har PressStop-sortimentet). När jag köpte min fanns det två, så har du tur finns en kvar! Annars kan de säkert beställa in.:)

 2. Har varit social hos mormor pch morfar, flängt på biblioteket/stan, lunchat med en kompis och ikväll blir det en road trip till min syster för att käka tacos och kolla på Melodifestivalen. Imorgon räknar jag kallt med att få krama om dig. Sakna. Längta. (Oj, vilken redogörelse detta blev..hehe). Vi synes! Puss puss

 3. Det låter trevligt! Självklart får du krama om mig i morgon, det lovar jag! 🙂 Ska bli så kul att ses igen, det var ju ett tag sen sist. Puss!

 4. Bobbie Black: Jag köpte min hos Pressbyrån (med Press Stops sortiment).

  Alexandra: Eller hur!

  Hanna: Ja, jag med! Det bara står och är fint i mitt rum. Då och då tar jag ner det och bläddrar i det bland alla finna bilder… 🙂

  Emma: Tack! Jag har svarat på mail!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *