Cupcakes

cupcakeshjärta
Idag har jag bakat cupcakes. Chokladmuffins med rosa vaniljglasyr, gul citronglasyr eller vit pepparmintsglasyr. Väldigt goda och ganska fina blev de. De får följa med mig i morgon då jag ska träffa lite vänner. Trevligt!
Vad har ni hittat på idag?

Delta i diskussionen

25 kommentarer

 1. Ebba: Tack! 🙂

  Katrín: Haha… du får komma hit och smaka en!

  Sranje: Jaa… 😀

  Flora: Kom hit och smaka vettja!

  Mia: Det är inte så svårt faktiskt, ett jätteenkelt recept. 🙂

 2. Julia: Haha, det var lätt! Men tack! 😀

  Saga: Mmm… tack! 🙂

  Emma: Ja, vi får hoppas det! Den jag tjuvsmakade var god! 😀

 3. ååååh du är så mysig och pysslig julia!! Jag är också pysslig! Kan vi inte pyssla någon gång?? just nu håller jag på att sy en slips men det är helt hemligt!

 4. Amanda: Hihi, tack!

  Surra: Japp, det är det också!

  Matilda: Hade ingen Philadelphia hemma, men jag får testa det någon annan gång…

  Lollo: Haha, tack! Jodå, det gäller bara att man är på rätt pysselhumör. Jag avskyr när man bestämt långt i förväg vad man ska pyssla och om man har såna där färdiga ”pysselpaket”. Usch, det ska vara kreativt och impulsivt helst! 😀 Det låter sjukt svårt att sy en slips, men coolt!

  Matilda: Haha, sätt igång (eller vänta tills i morgon…) 😀

 5. åå muffins är såå gott 🙂 jag bakade också i dag men ditt ser mycket godare ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *