Bloggtips

Hej! Jag är fortfarande lite sjuk och som om det inte vore tillräckligt så har min lilla laptop åkt in på reparation och återkommer om 1-3 veckor. Hujedamej! Men i brist på inlägg från min sida ger jag er några riktigt bra bloggtips, utländska modebloggar närmare bestämt. Bloggdjungeln är enorm och jag har bara utforskat en mycket liten del av den, men här är några av mina favoriter hittills!

the cherry blossom girlurban audreythe vintage society
The Cherry Blossom Girl . Urban Audrey . The Vintage Society
sally jane vintagethat's chicthe clothes horse
Sally Jane Vintage . That’s Chic . The Clothes Horse
liebe marlene vintagejane magnitude's closetstyle bytes
Liebe Marlene Vintage . Jane Magnitude’s Closet . Style Bytes
fashion toastfashion robotbohemian musings
Fashion Toast . Fashion Robot . Bohemian Musings
le blog de bettythe capricious club
Le Blog de Betty . The Capricious Club

Delta i diskussionen

19 kommentarer

 1. i must admit, i read most of these blogs. these girls are lovely!

 2. …och jag som trodde att jag kände till nästintill alla underbara bloggar. Det gjorde jag minsann inte. Tacktacktack för dessa underbara tips!

 3. Thanks for including me among all these other lovely bloggers!
  I’m glad to have found your blog as well.

 4. Linnéa: Haha, ja! De är så bra allihop!

  Caroline: Oh yes, they really are! 😀

  Isa: You’re welcome! And you’re worth it! 🙂

  Matilda: Det döljer sig många bra bloggar lite här och där. Men man får leta för att hitta guldkornen… 🙂

  Sally Jane: You’re welcom! And thank you too! 🙂

 5. Åhh vad härligt med tips! Jag är alldeles för dålig på att läsa utländska modebloggar. jag vet inte varför då jag ju så ofta gnäller på de svenska! Mycket märkligt liksom. Men nu jäklar ska här läsas! 😀 Om det får dig att känna dig lite bättre så kan jag ju berätta att jag också är krasslig. Hatar det. så himla tråkigt. Men jag knåpar med lite småjobb för tidningen och illustrationer till folk. och sitter i solen. som nu!

 6. Kajsa: Ja, jag har inte läst så mycket utlädnska modebloggar förut, men nu kände jag att det var på tiden att kolla upp några. Det känns som om de flesta svenska är väldigt lika varandra och då är det kul med ny inspiration! 🙂
  Usch, det är otroligt tråkigt att vara sjuk. Som tur är har jag blivit frisk nu, lagom till skolstarten! 😉 Puss!

  Flora: Absolut! Gör det!

  Elle: Eller hur! Massor bra, man blir så glad! 🙂

  Raych: Oh, you’re worth it! 😀 Haha, thank you!

 7. Nejmen. Vilka fina tips. Jag har tyvärr fortfarande lite svårt för det engelska. Jag älskar bilderna, men jag känner mig så himla hemsk som aldrig orkar läsa texten till. Jag vill inte vara en sådan där som bara ”oh nice dress” och som kanske helt missar att den bars till en farmoders begravning eller whatever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *