Söndag nu igen!

play that funky music januari fast det känns som vårhallonglass broderns kontra

Ni verkar ju gilla bilder, och det gör jag också, så här kommer lite fler! Igår ägnades kvällen åt klassfest, det var väldans trevligt med massor av dans och prat! Idag har vi fått tillökning i familjen utav en kontrabas (som blir lillebrors), jag har ätit hallonglass med chokladkross, utanför fönstret har solen skinit som om det vore vår, jag har övningskört på väg (wow!) och nu är det dags för övning. De där röriga noterna uppe i vänstra hörnet ska redas ut lite tills i morgon… Hoppas ni haft en fin helg!

Ps. Här till vänster finns en länk där det står En låt om dagen i ett år. Klickar ni där så kommer ni till en sida där jag skriver upp en låt för varje dag. Om jag orkar i ett helt år återstår att se… men vill ni ha musiktips eller kolla vad jag lyssnat på under en dag så är det bara att klicka sig dit!

Delta i diskussionen

24 kommentarer

  1. ja, du har alltid jättefina bilder. och vi har också fått tillökning. dock bara tillfälligt, dvs jag har börjat spela kontra men hyr den bara. vet inte ens om jag vågar tänka på hur mycket en kontrabas kostar.
    hopaps du mår bra! KRAM!

  2. Anna: Glass är underbart! 😀

    Klara: Jag skulle göra det i något videoredigeringsprogram. Till exempel Windows MovieMaker som brukar finnas på datorn…

    Linnea: Ja, tanken är god! Vi får hoppas att jag orkar! 🙂

    Kajsa: Tack! 🙂 Yeah, kontra är coolast. Jag gillar det! Det kostar nog väldigt olika beroende på vad man är ute efter, men vår var faktiskt gratis för den stod i kyrkan utan att användas trots att den är rätt bra… Så då tog vi hem den hit istället för en längre vistelse. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *