Musik för den tredje januari tjugohundraåtta

image595

Idag har jag massor fin musik som jag vill dela med mig av!
Därför har jag satt ihop en lista med låtar som ni borde lyssna på.

Så här ser min spelningslista ut idag den tredje januari tjugohundraåtta:

x One Republic – All We Are lyssna
(för att det var kärlek vid första öronkastet. I’m never gonna let you pass me by, so don’t say your goodbyes.)
x Teitur – Poetry & Aeroplanes lyssna
(för att jag blir lugn och rofylld, och för att hans röst är magisk.)
x Regina Spektor – Better lyssna
(för att det är en gammal favorit som är så smärtsamt bra!)
x Newton Faulkner – Dream Catch Me  lyssna
(för att jag gillar drömmar, och för att man inte kan låta bli att älska albumtiteln: Hand Built By Robots.)
x Klabbes Bank – Dödenlåten lyssna
(för att jag inte är rädd för döden, är du?)
x One Republic – Come Home lyssna
(för att den får mig att tänka på en person som jag vill ska komma hem)
x Amy Winehouse – Tears Dry On Their Own lyssna
(för att man blir så glad och hoppfull och för att musiken är i princip identisk med den i låten Ain’t No Mountain High Enough som var en av mina favoritlåtar när jag var yngre.)

Jag har försökt fixa länkar till alla låtar så ni kan bara klicka om ni vill lyssna. Lätt som en plätt! När jag skrev det här inlägget kom jag på att jag kanske skulle skriva upp en låt för varje dag på hela året (fast inte på bloggen då, för det skulle bli lite tjatigt). Det låter ju lite lockande just nu, men jag har en känsla av att jag kommer ångra mig om någon vecka eller två… Jaja, vi får väl se hur det blir!

/ You know you love me! XOXO

Delta i diskussionen

36 kommentarer

 1. Juuulia!!!! jag saknar dig. skulle vara najs att

  ses ngn dag (innan skolan börjar)
  om det finns tid (kompositionen haltar…).

  Fina bilder och intressant läsning på din blogg, mysigt…

  //
  A
  P

 2. Cary: Jag vet, men grejen var att jag såg avsnittet någon dag efter att jag toklyssnat på låten! Läskigt! Det var liksom ”vänta, jag känner igen den här låten…” Haha… XOXO

  AP: Jag saknar dig också! Det känns som om det var evigheter sen! Jag är glad att jag inte har hela den där kompositionen hängandes över mig, i alla fall EN sak mindre att ta tag i. Men du får försöka finna inspiration, du kan ju skaffa dig en musa! 🙂
  Tack och kram!

 3. Åh… jag blir alldeles till mig av Gossip Girl-referenser… hahaha! 🙂 Kan inte tro att det är sant att det inte kommer fler avsnitt… livet är så orättvist ibland.

 4. Hahaha… jag blir också lite galen. Var liksom tvungen att skriva xoxo bar för att det är så kul… 😛 Är det sant att det inte kommer fler avsnitt?! Nooo… :'(

 5. Hahaha… jag blir också lite galen. Var liksom tvungen att skriva xoxo bara för att det är så kul… 😛 Är det sant att det inte kommer fler avsnitt?! Nooo… :'(

 6. Hahaha… jag blir också lite galen. Var liksom tvungen att skriva xoxo bara för att det är så kul… 😛 Kan inte den där strejken ta och ordna upp sig på ett bra sätt så avsnitt kan produceras som vanligt och jag kan fortsätta mitt tv-tittande! När jag för en gångs skull följer en tv-serie ordentligt och dessutom i amerikansk takt, så händer detta. Gah!

 7. Då & då när man tittar in hos dig gör du såna här små spellistor, vilket betyder att min ipod måste fyllas med ännu mer musik. Hittar alltid något bra. Det är så kul när du gör dessa!

 8. Oh vad bra med låttips från min raraste lilla sötenos! One Republic har jag ju en crush på sen apologize så jag lyssnar med idla öron. Och Regina Spektor… åhh…ack denna underbara kvinna! Sen måste jag säga att inlägget härunder är fantastiskt sött! jag vill ju äta upp dig. Hahah Krama

 9. Linnea: Åh, det är så kul att någon gillar det. För jag känner ibland att ”nej nu kan jag inte göra ännu en låtlista och lägga ut, mina läsare tycker inte sånt är kul”. Just därför blir jag så glad när någon gillar det. För då kan jag göra det ännu mer, och musik och listor är två grejer jag verkligen gillar! 🙂

  Kajsa: Ja… One Republic har gjort en hel del fina grejer och Regina hon är en klass för sig! Hihi, tack! Kram!

 10. Hej, du jag undrar vart du hittat din bakgrund här på bloggen, den var verkligen jättefin och jag vill hitta en sådan liknande, men jag vill ju inte stjäla din. vart har du hittat den?

 11. Jag har en fråga till 🙂 vilket tema använder du på din blogg?

 12. Hmm… jag har gjort rätt många ändringar så jag minns inte riktigt vilken jag valde. Men jag skulle chansa på Bubblegum, Orange City eller Retro red /Retro blue. Rent layoutmässigt är de ju rätt lika… det är nog troligtvis Orange City. Vad har du för adress till din blogg? Jag blir nyfiken! 😀

 13. Haha, tackar. jag håller fortfarande på och snickrar, helt ny blogg. men snart så hoppas jag att den blir klar, där får du adressen iallafall 😀

 14. Haha… det är mycket möjligt att jag var en aning sömnig. Lite för många chokladmuffins och koppar kaffe kan ta fram de mest oanade sidor. 🙂 Puss

 15. Åh, fler bra låttips 🙂
  Det skulle inte alls bli tjatigt med en låt varje dag, jag hade i alla fall uppskattat det! 😉

 16. Cary: Hahahahaha… Det där hade jag totalt glömt bort! 🙂 Det var kul, men rörigt!

  D: Okej, jag ska tänka på saken! Mer låttips kommer i alla fall dyka upp framöver. 🙂

 17. Ja, jo… jag vet. Satt just och tänkte på det. Men så tänkte jag på vad jag gjort idag och det är verkligen inget vettigt! Spelat Kungen (patiens) på datorn, lyssnat på Amy Winehouse och ätit mat. Men jag kanske fixar en liten uppdatering ändå! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *