Delta i diskussionen

24 kommentarer

  1. Låter underbart mysigt! 😀 Själv spenderade jag nyårskvällen och natten med min vän Hanna som imorgon åker till Frankrike i alldeles för många månader. Ish.. kommer att sakna henne så. Men jag åker och hälsar på snart iaf. Krama!

  2. Åh, det lät mysigt! Härlig att åka till Frankrike sen, även om det är jobbigt när ens vänner flyttar långt ifrån en… Kram!

  3. Tack du raraste lila vän för den underbara kommentaren! Det är sådana som du som gör att man kan le även en dag när allt är svart och tung. tack sötenosen min! Du är en prinsessa.

  4. jag gillar verkligen din blogg. den känns mysig och här finns alltid intressanta saker att läsa!

  5. Elisa: Ja! 🙂

    Inget namn: Oh, tack! Det är precis så jag vill att den ska vara! Lite hemtrevligt, lite fina bilder och intressanta saker att läsa. Tack! 🙂

  6. Haha, visst! 🙂 Vi kan sitta och fika och skvallra dagarna i ända… Synd att skvallret i Norrköping inte riktigt är i samma klass som det i NY. Men men, bara vi får ha alla snygga kläder och glammiga fester så är det lugnt. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *