Rivstart & fiskmat

lövHEJ! Idag har det varit en sån där förträffligt trevlig lördag! Jag började dagen med en lång och skön sovmorgon, sedan satt jag och pratade en stund med min söta vän Anna (som är på andra sidan av jordklotet). Efter att ha gjort mig i ordning lite så åkte jag, pappa och lillbrodern iväg för att äta thai-buffé. Det var helt galet gott, lillebror blev så mätt att han knappt orkade gå sedan… Det var lite roligt tyckte jag. Haha…

Väl hemma igen vankades det lördagsgodis och sen beslutade pappa och jag att det var dags för lite övningskörning. Så vi åkte till en grusplan och så fick jag köra runt i åttor och lära mig hitta dragläget och lyckas få bilen att rulla utan att få motorstopp och göra mjuka inbromsningar. Lite klurigt är det allt, men jag lyckades faktiskt växla mig upp till tvåan och uppnå den svindlande hastigheten 30 km/h, samt göra några ofrivilliga rivstarter…

Och nu sitter jag här och har det allmänt trevligt. Snart ska jag nog sova, för att köra och äta hela dagen tar på krafterna! Fast först ska jag äta mitt lilla vitaminpiller som smakar fiskmat, men är oh-så-nyttigt!

Lite musiktips också va?
Feist – Mushaboom ♥ Stevie Wonder – Sunny ♥ Those Dancing Days – 1000 words

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Hehehe… och hur mådde pappa efter övningskörningen?! Fast det borde ju inte varit så hemskt med tanke på att ni inte var ute i trafiken iaf. Lät iaf som en riktigt trevlig lördag. Själv guidade jag scouter i djurparken, sista dagen på det jobbet… så kan man också roa sig. Ha det bäst!
    Kram Ulrika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *