Julias topp 5-lista: 30-årskris!

Är det för tidigt att drabbas av 30-årskris vid sjutton års ålder? Hmm… kanske det, i vilket fall som helst här är ett urval av sakerna jag fasar för:

Plats nr 5: Att jag börjar tycka att modet de visar i typ Amelia och Tara är "så hippt, chict och trendigt".
– Vadå, bohotrenden är ju alldeles ny! Kom igen, sätt det breda skärpet på höften och plocka på dig pärlhalsbanden som dina barn gjort åt dig. 🙂

Plats nr 4: Att jag börjar skicka efter små juldukar på postorder som jag sedan sitter och broderar, helst redan i april! Tomtar och domherrar för hela slanten!

Plats nr 3: Att jag börjar kalla H&M för Hennes. Inte den överkomliga varianten Hennes & Mauritz utan rätt och slätt Hennes. Det heter ju för tusan H&M [håå ääm]!

Plats nr 2: Att mina favorit-tvprogram plöstligt är Go’kväll, Let’s dance och Digiloo. Riktigt trevlig kvalitéts-tv, det ni mina kära vänner! Eller inte…

Och på första plats: Bäckenbottensövningar… HJÄLP! Förklaring överflödig.

…eh, jag måste vara den enda sjuttonåringen i detta avlånga land som bloggar om sina för tidiga 30-årskriser. Det är ju typ pinsamt. Låtsas som ni aldrig läst detta. Och skulle ni mot all förmodan också ha en släng av 30-årskris, så får ni hemskt gärna hojta till!

Delta i diskussionen

22 kommentarer

 1. Hahaha!! Klockrent ju. Och nej, du är inte ensam om det där med ålderskris. jag hade en gigantisk innan jag skulle fylla 19 i mah och det var ett helvete. Hela mitt liv var över och jag kunde vinka hej då till ungdomen. Sen fick min mami banka in i skallen på mig att det fortfarande fanns hopp för mig,.. jag är tveksam men bäckenbottensövningar har jag i alla fall inte nått till. Men Let´s dance äääär ju faktiskt mysigt att titta på…;D hehe

 2. Haha, tack! 🙂 Phwiieew! Känns skönt att veta att man inte är den enda, och det är ju faktiskt ett bra tag tills man behöver börja med bäckenbottensövningar och allt sånt. 🙂

 3. Haha, förstår dig så väl! Fast jag har nog mer pensionärskris. Jag säger ofta att det var bättre på den gamla goda tiden, att dagens ungdom är ouppfostrad och otacksam. Dessutom hatar jag Swenglish because jag thinkar att det är so irritating.

 4. Närå, det är inte för tidigt.. Jag har haft 30-årskris sedan typ 10 års ålder.
  Jag är nu erhm.. äldre.. och faktum är att jag på senare tid
  börjat fundera över om det inte skulle vara kul att brodera..
  Det åsido: Jag gillar ditt sätt att skriva. Du är rolig 🙂

 5. Haha… Kör hårt på broderiet och hela pensionärsgrejen, vad kan gå fel liksom? Du kommer vara den mest skillade tanten på hela syjuntan sedan (om sisådär 60 år)… 😀
  Tack så mycket!

 6. Hihi… vem vet, det kanske finns riktig kvalité gömd någonstans i de programmen, det gäller bara att veta vad man ska leta efter. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *